دسرانار برای شب یلدا

مواد لازم برای 8 نفر:

بیسکوییت ساقه طلایی یا هربیسکوییتی که دوست دارید :200 گرم

کره : 100گرم

خامه  یا بستنی وانیلی : یک لیوان (با خامه خوشمزه تره )

ژله انار:  2 بسته

اناردانه شده : یک لیوان پر

طرز تهیه : این دسرویاباید تو قالب کمربندی درست کنید یا تو یه قالب مشمافریزر یا سلیفون بکشید .خامه رو ازیخچال بذارید بیرون که با محیط همدما شه . حالا کره رو با حرارت ملایم آب کنید و با بیسکوییت خوب خوب خمیرو یکدست کنید.و بریزید ته قالب و با ته قاشق منسجمش کنید که کاملا به هم بچسبن.بعدبذارید تو یخچال یا فریزیر که کره ببنده و سفت شه .اما مواظب باشیدیخ نزنه.بعد یک بسته از ژله رو با آب جوش خوب هم بزنید اگه خواستیدبابستنی قاطی کنید همین الان بریزید و قاطی کنید اما اگه خواستید خامه بریزید بذارید آب جوش و ژله به دمای محیط برسه که اگه داغ باشه  و خامه سرد باشه خامه میبره . بعد بچشید اگه شیرینیش کم بود شکر اضافه کنید نوک قاشق چایخوری  وانیلم اضافه کنید بهترمیشه اما مواظب باشید اگه زیادبریزید تلخ  و خیلی بدمیشه.بعداین لایه رو روی بیسکوییت سفت شده تون بریزید و بذارید تو یخچال خوب خودشو ببنده و بعد یک بسته دیگه ژله رو باآب جوش هم بزنید و 3چهارم لیوان آب یخ بهش اضافه کنید و دونه های انارو بریزیدتوش و بریزید روی لایه قبلی که حسابی سفت شده و خودشوگرفت و بذارید تا این لایه هم سفت شه و بعد از گوشه های مشما بگیرید و برشگردونید و مشمارو جدا کنید اگه مشمابهش چسبیده بود دستتونو یا  دستمال گرمی رو روی مشمابکشید که گرم شه و جداشه و بعد با خامه و دونه انار تزیینش کنید. نوش جون .شب یلدای خوبی داشته باشید دوستای گلم.لبخند

 

 

/ 6 نظر / 12 بازدید
پری ناز

مرسی عزیزم جالبه حتما امتحان میکنم مرسی

نیکی

مرسی عزیزم حتما حتما درستش میکنم خیلی ممنون که اینو یاد دادید

فرناز

سلام خسته نباشید به به چه دسر خوشملی انگاری چشمک میزنه که بدو بیا منو بخورررررر دست گلت درد نکنه ممنون که به "دنیای زیبایی و مد" سر زدید بابت لینک ما هم سپاسگذارم و شما نیز با افتخار و با نام درخواستی خودتون لینک شدید موفق باشید و به امید دیدار مجدد دوست گلم

سلام،دسر انارتون چرا عکس نداره؟فکر ميکنم بايد خيلی زيبا باشه