پای سیب (2)

موادلازم:

آرد: 3 لیوان

شیر:  حدود نصف لیوان (ممکنه نیاز باشه یه کوچولو بیشتریاکمترش کنید)

شکر: نصف لیوان

بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری سرخالی

کره : 90 الی 100 گرم

زرده تخم مرغ: یک عدد برای روی خمیر

سیب زرد یا قرمز درشت : 3 عدد (با سیب گلاب اصلاَ خوب نمیشه )

شکر و دارچین برای روی سیبها : به میزان لازم

اول از همه سیبهارو (من هم باسیب زرد درست کردم هم با قرمز دوتاشم عالیه)پوست میکنیم و خرد می کنیم. یه قاشق غذاخوری دارچین و هرچقدر دوست دارید شکر روش بپاشید.

بعد با یه قاشق غذاخوری سرخالی کره تو یه ماهیتابه میذاریم تا آب سیبها کشیده بشه. اینم بگم که وقتی این کارو میکنیم که خمیرو مثل عکسای پایین کیپ بکشیم رو سیبامون  چون آب سیبها راهی برای خارج شدن نداره آب میندازه و یه کوچولو اذیت میکنه.اگه یه جوری خمیرو مثل حصیری بکشید روی سیبا دیگه نیاز به تفت دادن سیبا نیست چون آب سیبهامون از سوراخای خمیر تبخیر میشه. من 2 تاشم درست کردم عکساش هست.

حالا شکرو کره ای که تو دمای محیط نرم شده اما خیلی شل نیست رو با شکر میریزیم تو غذاساز یا باهمزن میزنیم بعد خاموش میکنیم و آرد و بکینگ پودر رو مستقیم میریزیم توی غذاساز و دوباره هم روشن میکنیم تا مخلوط شه یا با دست خوب ورز میدیم مثل خرده نون شه.بعد شیر رو اضافه میکنیم تا خمیر درست شه.بیشتر از دستور شیر اضافه نکنید مگر اینکه بسته به آردتون شیر بیشتری ناز شه تا خمیر بدست بیاد خمیر نباید شل باشه فقط باید در حدی مرطوب بشه که خمیرمون درست شه.اگه تو غذاساز ریختید شیررو کم کم اضافه میکنید هروقت مثل عکس یه طرف غذاساز جمع شد دیگه خمیر آمادست.

 حالا فر رو روشن میکنیم با دمای 175درجه سانتیگراد داغ شه.بعد خمیر رودرمیاریم و یه کم با دست ورز میدیم و به دو قسمت نامساوی تقسیم میکنیم.

قسمت بزرگترو با وردنه باز و توی قالب چرب شده میندازیم

و گوشه های اضافی خمیرو میگیریم بعد سیبهامونو میریزیم بعد لایه ی رویی رو میکشیم و با چنگال سوراخ سوراخ میکنیم.خمیری که از گوشه هادرومده هم یه گلی درست کنید بزنید به سرش . مال من مثلاً پاپیون خال خالیه .به جون خودم پاپیونه.

بعد زرده تخم مرغ رو با یه قاشق روغن مایع قاطی و با قلمو یا پشت قاشق بمالید روی خمیر

و بذارید توی فری که 15 تا 20 دقیقه قبل روشن کردید و داغ داغه. تا روی خمیرتون حسابی سرخ شه و پررنگ شه .

از زیر خمیرتونم باید مطمئن شید که حسابی سرخ شده باشه وگرنه خوب ترد نمیشه و خام میمونه.اگه از فر دراوردید دیدید زیرش خوب قهوه ای روشن نشده اشکال نداره دوباره بذارید تو فر تا بپزه تا هم زیرش هم روش حسابی پررنگ بشه.نوش جونتون. این خمیر برای یه قالب دایره به قطر 24سانت جواب میده. راستی اگه دوست داشتید این پای رو درست کنید و قالبش رو نداشتید اصلا مهم نیست توی سینی و قالب ساده پهن هم میتونید درست کنید.من خودم موادرو اکثراً 2 برابر میکنم و توی سینی میپزم عالی میشه فقط شکلش دیگه شبیه پای نیست .اینم عکساش

 

 

 

/ 10 نظر / 68 بازدید
ساقی

پای سیب هم خیلی دوست دارم [قلب]

لی ایون وو

سلام.خیلی قشنگ توضیح میدی در ضمن نشون دادن عکس هات خیلی تاثیر گذاره......

آسو

سلام مری جون... واییییییی چه وب خوشمزه ای داری.... من عاشق پای سیبم ولی تا حالا همت نکردم درستش کنم.... خیلی عالیه عزیزم... دست گلت درد نکنه... من لینکت کردم عزیزم

مریم

خوشحالم از آشنایی خیلی باسلیقه ایییییی دلم غش رفت واسه عکسا

مسی

سلام مری خوشکله خیلی وقته آپ نشدی دلم واست تنگیده عزیزم[نگران]

یلدا

سلام ممنون از دسر و کیکهای هوس انگیزت.منم خیلی اهل تزیین و غذاهای خوشمزه درست کردن هستم.بعضی از اینارو بلد بودم و خیلی هاشو گرفتم.درست میکنم نظرمو میگم.میسی بای

آتریسا جون...

سلام روز خوش طاعات قبول درگاه حق خیلی خوشحالم که یکی از باذوق ترین خانم های ایرونی رو دیدم شما لینک می شید اگه مایل بودید منو اونطوری لینک بفرمایید درپناه حق باشید بازم تشکر میکنم بخاطر زحمتهایی که میکشید و اموزشتون ساده ولی متنوعه... *من و تو میشیم ما آتریسا*

شکوفه

عالییییییییییییه مری جون [ماچ] دستت درد نکنه

مینا

سلام گلم وب قشنگی داری عکساشم باحاله, ممنون...

مریم

مرسی از دستور کاملی که گذاشتین، وبلاگ عالی دارین، موفق و سربلند باشید.