سوپ شیر

موادلازم برای  5 کاسه یه نفره:

پرک جو : یک لیوان

شیر : یک لیتر  (اگه نیاز بود بعدا دوباره شیرشو زیاد کنید)

خامه : 50 گرم (دوست داشتید بیشتر کنید تا 100 گرم)

کره : 30 گرم

هویج رنده ریز : یک عدد بزرگ

قارچ : 200 گرم 

نمک  و فلفل  و زردچوبه:به میزان لازم

مرغ : یه تیکه کوچیک برای مزه دارکردن سوپ (من تکه های استخوانی بدون استفادرو میریزم)

پیاز رنده درشت : یک عددمتوسط

طرزتهیه: اول از همه پیازو کره و مرغو یه کوچولو تفت بدید بعد حدود 2 لیوان آب سرد +هویج +پرک  +نمک و ادویه رو اضافه کنید وقتی جوش اومد زیرشو کم کنید یه ربع بعد شیرو اضافه کنید درشو نیمه باز بذارید که هم سر نره و هم بخاربره بیرون و شیر غلیظ ترشه.وقتی حسابی پخت و غلیظ شد خامه  و قارچ رو اضافه کنید . و اگه دوست داشتید شل باشه  با شیر تنظیم کنید. این سوپ وقتی از شعله برداریدش سفت تر میشه و خودشو میگیره.

 

/ 7 نظر / 11 بازدید
سیاوش

سلام وبلاگ جالبی دارید. ممنون میشم به ما هم سری بزنید.

سیاوش

سلام وبلاگ جالبی دارید. ممنون میشم به ما هم سری بزنید.

روبان صورتی

این سوپ شیر معرکه بود عزیزم چشم می لینکیم[لبخند]

محسن

سلام مری جان ببخش منو که بی اجازت کپی کردم مثل اینکه باید این عادتم رو ترک کنم اما الان بری ادامه مطلب هم اسمت رو گذاشتم هم عکس خوت رو و اینکه راجع به لینک کردن خوشحال میشم من رو لینک کنی ولی گوگل دست و بال من رو بسته برای لینک کردن امتیاز سایت رو در حد زیادی کم میکنه ولی سعی میکنم مطالبی رو که از وبت بر میدارم منبع رو هم بزنم ممنون که همیشه وبم رو مورد لطفت قرار میدی خداحافظ

سوناي

ما در آذربايجان كمي متفاوت تر مي پزيم مثلاً سيب زميني و رشتۀ سوپ و نخود فرنگي و جعفري مي افزاييم.

مامان دينا

سلام مري جون من هميشه تو سوپ سفيدم ذرت با نخود فرنگي هم ميريزم خيلي خوشمزه تر ميشه امتحانش كن حتما خوشت مياد راستي بازم به من سر بزن

پیوند با آشپزی

سلام مری جان ، چقدر با سلیقه ای شما ، از دید کارهات مخصوصا این سوپ لذت بردم [قلب] اگه مایلید تبادل لینک کنیم خبرم کنید