تارت شکلاتی

مواد لازم برای پایه ی تارت یا همون خمیرتارت :
پودر بیسکویت: 2 پیمانه
کره آب شده: 100 گرم
شکلات تخته ای تلخ : 100 گرم

مواد لازم برای فیلینگ تارت:

شکلات تخته ای: 300 گرم
خامه صبحانه : 350 میلی لیتر
شکر : 100 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین: 1 قاشق سوپخوری پر
شیر :1 لیوان سرخالی
آب سرد : یک پنجم لیوان

طرز تهیه:

اول از همه قالبمون رو با کره چرب میکنیم  بعد پودر بیسکوییت رو با کره و شکلات رنده شده مخلوط میکنم تا خمیر یکدستی درست شه .اگه بریزید تو غذاساز خیلی راحت ترید. بعد با این خمیر داخل قالب تارتمون رو میپوشونیم و کامل فشار میدیم که چین چینای قالبمون کامل پرشه و اگه جاییش نازک بود صاف کنید که بعداً یوقت نشکنه بعد میذاریم تو یخچال که سفت بشه.

اول پودر ژلاتین رو با آب سرد به روش بن ماری (یا روی بخار کتری یا ظرفمون روبذاریم توی ظرف بزرگتر که توش آب جوشه)میذاریم تا شفاف شه.

حالا برای مواد توش تخم مرغ و وانیل و شکررو مخلوط کنید بعد شیر و خامه رو اضافه کنید بعد بذارید روی گاز با شعله متوسط بعد شکلات رو ریز ریز خرد کردیم یا رنده کردیم  میریزیم توش تا جایی که مخلوطمون یه کم غلیظ شه  و از اولش دائم باید ب همزن دستی هم بزنیم که یکدست باشه .حالا نکته اینجاست که نباید بذاریم بجوشه وگرنه تخم مرغ و خامه میبنده و بریده بریده میشه. 5-6 دقیقه بمونه بسه.حالا ژلاتین رو اضافه میکنیم به موادمون ومیذاریم تو دمای محیط سرد شه  .بعد که سرد شد میریزیم روی لایه بیسکوییتمون میذاریم تو یخچال  یک شب یا 7-8 ساعت بمونه تا خوب خودشو بگیره .نوش جون

/ 1 نظر / 87 بازدید
mamaneashpaz

سلام مری جون خوبی ؟ خامه از اون صورتیا که تالپی بیافته تو ظرف ؟[نیشخند][نیشخند][ماچ]