کیک ابری با کرم انبه مری

مواد لازم واسه یک کیک کوچیک تقریباَ 2-3نفره :

تخم مرغ : 2 عدد
آرد : نصف پیمانه
بکینگ پودر : نصف ق چایخوری
شیر: یک هشتم پیمانه
پودر شکر : 4 قاشق غذاخوری
روغن : 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

اول زرده و سفیده رو جدا میکنیم.بعد سفیده هامونو با همزن اونقدر میزنیم تا پفی شه اما اونقدر سفیذ نشده باشه بعد نصف شکرمونو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا اگه ظرفو برگردونیم نریزه سفیده هارو میذاریم یخچال .زرده رو با نصف شکر و با یک هشتم ق چ وانیل با همزن دستی یا چنگال میزنیم

بعد روغن و شیر رو با زرده ها مخلوط میکنیم.بعدم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو از الک رد میکنیم و آروم با لیسک فولد میکنیم.

حالا مخلوط زرده رو با سفیده آروم فولد میکنیم طوری که پف سفیده نخوابه.درواقع آروم لیسکو پشت و رو کنید.

حالا مواد رو توی قالبی که چرب کردیم و کاغذ روغنی انداختیم میریزیم و توی فر داغ 180 درجه که 20 دقیقه داغ کردیم میذاریم.من چون ظرفم پیرکس بود کیکم نازک شد.چون مواد این کیک خیلی کمه.میتونید دو برابرش کنید.یا توی قالب کوچیکتر درست کنید.

حالا طرز تهیه کرم خامه ای خوشمزه مری:

خامه فرم گرفته :200 میلی لیتر (ازون صورتیاباشه نه خامه قنادی)

پنیر لبنه : یک قوطی بزرگ بذارید از نصفش شروع کنید تا دلچسبتون بشه من همشو میریزم.اما از نصف کمتر دیگه نریزید.

پوره انبه یخ زده :حدودنصف لیوان

مراحل خامه فرم گرفته رو میذارم انشاالله توی پست بعدی.

خوب خامه فرم گرفته و پنیر رو هم میزنیم

بعدم پوره یخ زده انبه رو کوچولو کوچولو میبریم و دوباره هم میزنیم سریع هم میخوره اما یه کم خامه رو شل میکنه که دیگه قابل کار کردن با ماسوره نیست ام اونقدر خوشمزه و خوشگل و خوشرنگه که نیازی به ماسوره زدن نداره.رنگش توی عکس اصلاً مشخص نیست نارنجی کمرنگ بود.من که عاشقشم

بعد هم میزنیم و به این کرم کشنده میرسیم

الان توی عکس چون هنوز انبه یخه کرم خیلی سفت بود.یه کوچولو شل تر میشه تازه بعد ازاینکه توی آشپزخونه گرم کلی مونده شده مثل عکس زیر

البته از شلی شره نکرده آ .من خیلی زیاد ریختم و کیکش کوچولو بود.میخواستم شلکش خیلی خارجکی بشهنیشخند

 منبع : کیک ابری رو از دوست گلم حمیده جون یاد گرفتم و کرم خوشمزشو خودم از خودم یاد گرفتم از خود راضی

 

 

 


 

 

 

 

 

 

/ 56 نظر / 96 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فرهاد

سلام با عرض تبریک به خاطر وبلاگ زیباتون در صورت تمایل به تبادل لینک، مارو با نام پیازچه لینک کنید.در ضمن اگر سایت شما لوگوی خاصی دارد برایم بفرستید تا اونو رو درصفحه فهرست سایتهای آشپزی و آموزشی درج کنیم. اگر مطلب برگزیده ای دارید برای ما ارسال کنید تا ما اونو با افتخار داخل سایت پیازچه با نام و لینک شما درج میکنیم. ممنون و موفق باشید.

نجمه

ممنون از مطالب جالب و مفیدتون،موفق باشین[گل]

مسی

سلام دوست جووونم یه خبر فوری زدم زودی بیا تو وبم نظر یادت نره لتفنی عزیزمی [گل]

پدیده

سلام لطفا اسم پیوند وبلاگ منو از پدیده متین نیا به کتاب گویا،شعر و ادبیات تغیر بدین ممنون

آ...تا...ی

سلام مری عزیزم من مدیر وبلاگ هنری گلفرنگ هستم سال نو شما مبارک اگه دوست داشتید وب سایت من رو با عنوان آ...تا...ی لینک کنید. سال خوبی داشته باشید. [گل]

یاقوت سرخ

وای چی ساختی!!! به! راستی اگه افتخار میدین تبادل لینک کنیم تا از شما بتونم استفاده کنم

مدل لباس و دکوراسیون زیبابانو

دهنم آب افتاد خیلی خوشگل شده حتما خوشمزه هست با اینکه تزیین ساده ای داره ولی خیلی زیبا زیبا بنظر میاد و وقتی چشم آدم بهش بیافته نمی تونه جلوی خودشو بگیره و حتما باید از این کیک خوشمزه بخوره. دستتون درد نکه خیلی ممنون که کارای خوبتونو با ما باشتراک می ذارین

الی بانو

سلام دوست جون خیلیییییییییییییییی عالی شده عزیزم ممنون از آموزش خوبت ما هم آپیم دوستم

مطبخ خانه ما

سلام عزیزم آدرس وب من از azmsm.blogfa.com به matbakhema.ir تغییر کرده لطفاً با آدرس جدید لینکم کنید. با تشکر