فوندانت مارشمالو

این خمیر خیلی خیلی راحته  اما یه کوچولو وقتگیره.من زیاد درست کردم فریز کردم هر موقع خواستم درمیارم یخش باز میشه و با یه کم روغن مایع ورز میدم و کار میکنم.روغن مایع رو حذف نکنید چون این خمیر خیلی زود خشک میشه و مات میشه .روغن مایع براقش میکنه.

حالا موادلازم:

مارشمالو ی سفید : هر چقدر دوست داشتید

پودر قند : هرچقدرنیاز شدزبان

روغن مایع برای ورز دادن : کمی

کل مطلب همینه: انقدر پودرقند به مارشمالوی ذوب شده اضافه کنید که خمیری لطیف بدست بیاد که به دست نچسبه.همین. هرازگاهی هم روغن مایع اضافه کنید که چسبندگیش کمتر و براق شه.

اول با روش بن ماری مارشمالوهای سفید خوشگلتونو آب کنید

بعد که اینجوری یه دست شد

با پودر قند مخلوط کنید

تا به خمیر خوشگل برسید که دیگه به دست نمیچسبه

بعدم ازش چندتا گلوله بردارید و هررنگی که دوست دارید بهش اضافه کنید و توی کیسه فریزری بذارید هواشو بگیرید و فریزش کنید.میتونید مدت زیادی تو یخچال نگهش دارید.

 

 

/ 12 نظر / 78 بازدید
نمایش نظرات قبلی
خوشمزه

سلام با افتخار لینک شدید لطفا با نا م خوشمزه وبم را لینک نمایید

شورو شیرین

دستت درد نکنه خانم کدبانو کارت درسته خیلی چیز جالبی بود فقط فکر کنم خیلی شیرین بشه نه؟[قلب]بازم دستت درد نکنه

ساناز

سلام مری جان یه سوال وقتی از ایین خمیر برای روکش کیک استفاده میشه زیرش نیازی به خامه و کرم هست یا نه.؟و کیکهایی با روکش فوندانت خوشمزه میشن ؟یعنی روکشش هم خوردنیه؟آخه من تا حالا درست نکردم؟ممنون عزیزم

ساناز

عزیزم منتظر جوابت کماکان هستم

مامان دينا

سلام دوست عزيز ممنون كه سر زدي ميخواستم بپرسم تو قزوين مارشمالو رو از كجا بايد پيدا كنيم اخه هيچ جا نداره؟[ناراحت]

عسل

سلام فوندانت مارشمالو به چه درد می خوره

بانوی آشپزخانه

من پارسال خمیر فوندانت درست کردم..مارشمالوش رو هم خودم درستیدم حسابی پدرم درومد! از پارسال تو فریزر نگه داشتم..اخه برا سفارش میخواستم اما از وقتی نی نی اومده بی استفاده مونده اتفاقا من با زله آلوورا درست کردم و ازش برا رو کاپ کیک استفاده کردم.خمیرشم خوردم!خوشمزه بود خو!! الان که عمرا بتونم بخورم! خلاصه حالا میخوام برا تولد پسرم بدرستم وقتی خمیر باز شد موقع ورز دادنش روغن استفاده کنم؟میشه بگی کی دقیقا و چقدر؟ چون وقتی خمیر رو رو پدر قند باز میکنیم ،پودری میشه و دیگه براقیش دیده نمیشه که!

بانوی آشپزخانه

مرسی عزیزم از راهنماییت شنیدم گلیسیرین هم خوبه برا براقی خمیر..اونم دارم تو خونه ژله نوشتاری هم دارم دستورشو..اما هدفم فقط فوندانته!آخه باید استفاده ش کنم تا هدر نره ضمنا عزیزم،این نی نی که تو راهه که منظورم نیست! برا تولد پسرمه که هشت سالشه![نیشخند] اما در هر صورت ممنون بابت پیشنهاداتت..و بخاطر ذوقت![چشمک]

سحر

سلام کاراتون واقعا فوقالعاده است من این خمیرو درست کردم قبلا ولی نمیدونم چرا وقتی تو دست میگیرم و ورز میدم با حرارت دستم خمیر هم آب میندازه و به دست میچسبه شما نمیدونی دلیلش چی میتونه باشه؟[گل]