کیک تولد

طرز تهیه:

لایه به لایه کیک اسفنجیمونو با نسکافه یا آبمیوه و ... تر میکنیم و با خامه و موز و هرچی دوست داشتید میپوشونیم و لایه بعدی رو میذاریم

بعد طبقه دومتونو همینطور کار کنید و در آخر با خامه تزیین کنید.اگه یه لایه خامه کشی کنید  و بعد با ماسوره کار کنید تمیزتر میشه اما خوب خیلی دیگه خامش زیاد میشه.من خامه کشی نکردم فقط با ماسوره روش شکوفه زدم.

اینم یه تیکه ازیین کیک فوق العاده خوشمزه. نوش جون

 

/ 11 نظر / 279 بازدید
نمایش نظرات قبلی
mamaneashpaz

سلام مری جون کیک خیلی جالبیه با دیدنش دهنم آب افتاد.گلایی که کیک باهاش تزیین کردی خودت درستیدی یا حاضری ؟

شیما

سلام عزیز وبلاگ بسیار قشنگی دارید و باسلیقه استفاده کردم خوشحال میشم به منم سر بزنید اگر مایل به تبادل لینک هم بودید خبر بدید خوشحال میشم با آرزوی بهترین ها برا شما

خانم کوچولو

سلام بر شما ... اتفاقی اینجا رو پیدا کردم اما برام خیلی جالب وجذاب بود به حدی که رفتم و رفتم تا رسیدم به اولین پستی که گذاشتید . راستی من دنبال غذاهایی که زود درست بشند هم هستنم میخوام چیزی باشه که وقتی از سرکار یا دانشگاه برمیگردم خونه بتونم سریع درستش کنم ، که از این دست ندیدم ، اکثرا دسر بودن یا غذایی که طول میکشه درست کردنش ولی خیلی جذاب بودند .... [گل]

سوگل

عزیزم وبلاگت فوق العاده ست ... اگر با تبادل لینک موافقی بهم خبر بده

پدیده

سلام.خوشحالم ک خوشتون اومده.شما لینک کنید خبر بدید تا منم لینکتون کنم

negin

دستت درد نکه دوست من. عالیه آپم

پدیده

سلام. مرسی از تعریفات. اما داری خجالتم میدی[خجالت] منم لینکت کردم

معصومه

سلام وبلاگ جالبی داری... مخصوصا با غذاهای عالی و توضیحات کاملی که قرار میدی. من و همسرم یه سایت دونفره (2nafare.com) داریم بهش یه سری بزن، اگر از سایت ما خوشت اومد خوشحال میشم بهم ایمیل بزنی برای همکاری باهم بیشتر صحبت کنیم.

معصومه

سلام مجدد مری جون با عنوانی که خواستی لینکت کردیم. راستش من منظورم از همکاری کمی بیشتر از این حد بود. از اونجایی که غذاهات خیلی عالی و جذاب هستن، میخواستم ازت دعوت کنم به عنوان نویسنده در سایت 2nafare.com باهامون همکاری کنی و خوشحالمون کنی.

مینا

سلام مری جون ی سوال دارم خوشحال میشم حواب بدی .... عزیزم میشه بگی خامه روی کیک رو چطور درست کنم