کیک پرتقالی بدون نیاز به فر

مواد لازم :

آرد: 2 لیوان (منظورم از لیوان در تمام پستها همون لیوانای دسته داره که  همه جا هست)

شکر: 1 لیوان

آب پرتقال یا شیر : 1 لیوان

وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری

بکینگ پودر: 2 قاشق مربا خوری

تخم مرغ : 2 عدد

روغن مایع برای سرخ  کردن : اونقدر که کف ظرفتون رو بگیره

طرز پخت :اول 2 تا تخم مرغ رو با شکر خوب هم بزنید (با هم زن دستی کافیه).بعد آب پرتقال و وانیل رو اضافه کنیدو هم بزنید و بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو از الک رد کنید یا با تکان دادن بریزید که هوا وارد شه و آرد یکجا و کوپه ای نریزه که پسته پسته شه.حالا روغن رو در حدی داغ کنید که قابلمه داغ شه نه اینکه روغن جلزولز کنه.خمیر رو بریزید و در قابلمه رو کیپ کنید.بهتره که دم کنی بذارید که حسابی داغ بمونه و بخار بیرون نیاد.درش رو هم باز نکنید.زیرشو کم کنید در حدی که برنجو دم میذارید.و بعد از حدود نیم ساعت درو نیمه باز کنید و با چنگال تست کنید و اگه روی کیک خودشو کامل گرفته بود یک سینی یادرقابلمه رو چرب کنید و بذارید روش و برگردونید تا طرف دیگش سرخ شه .موقع برگردوندن اگه دیدید کف قابلمه خیلی خشکه یه کوچولو روغن بریزید تا طرف دیگه کیکم خوشرنگ شه.این طرفش خیلی زود سرخ میشه سرش واستید نسوزه حدود 4 - 5 دقیقه  طول میکشه.نوش جون

/ 8 نظر / 47 بازدید
IMI

سلامممممم به به بازم ازین کیکای خوشمزه خیلی خوشم میاد مرسی

کوزه گر

به به. یه کیک خوشمززه و خوش رنگ. ممنون عزیزم. عالی بود.[گل][گل]

شاپرک

سلام مری خانوم عزیز دستتون درد نکنه باید خیلی خوشمزه باشه .[گل]

نرگس

سلام...ممنووون...حتما حتما بازم بیاین:)

نرگس

آخ که چقدر دلم کیک میخواد! [نیشخند][من نبودم]

titi

سلام من اینو درست کردم، عالی شد... انگار که توی فر درست شده بود دستتون درد نکنه...

maedeh

من کیک های پرتقالی رو همیشه با شربت پرتقالی تمپو درست میکنم واقعا عالی میشن

رویا

واقعا دستورتان عالی بود . ممنون