مارمالاد پرتقال

موادلازم:

فیله پرتقال : نیم کیلو ( 500 گرم )

شکر: نیم کیلو

پودرژلاتین : یک قاشق غذاخوری

آب پرتقال : یک چهارم پیمانه

آب پرتقال و شکر رو روی حرارت میذاریم تا شکرحل شه.بعد که جوشید فیله هارو میریزیم توش یه قل زد خاموش میکنیم میذاریم یه شب بمونه تا آب بندازه بعد دوباره  میذاریم رو شعله  انقدر بمونه که غلیظ شه.بعد پودرژلاتینی رو که با یک چهارم پیمانه آب سرد به روش بن ماری حل کردیم رو بهش اضافه میکنیم تا خوب مخلوط شه تا الان باید فیله های پرتقال حسابی وارفته باشن اگه نرفته بودن تو با مخلوط کن یا هروسیله دیگه ای پوره اش کنید.اما من خودم دوست دارم همون شکلی خودش وابره و از هم جداشه.ازین مارمالاد برای تزیین سفره غذا وشیرینی و دسراستفاده کنیدو لذت ببرید.

/ 1 نظر / 27 بازدید
aptenia

سلام خانومی وبلاگ خوشمزه دارید لینک شدید !