قند طعم دار مری

طرز تهیه:

اول یه چیزی بگم که این قندا وقت و حوصله زیادی میخواد.هم موقع درست کردنش و خشک کردنش.شکرو پودر قند رو به نسبت مساوی توی کاسه ای میریزیم و هر مایعی که دوست داریم مثل شربت آلبالو یا آب پرتقال یا آب کیوی با دونه های سیاهش(توی عکس معلومه) میریزیم توش تا حدی که خیلی خیس نشه اما با پشت قاشق که فشار بدیم صاف و منسجم بشه.بعد یا پهن کنید و قالب بزنید یا توی قالبتونو پر کنید و فشرده کنید و اروم قالبو بردارید. بعد بذارید خشک بشه. این قندابسته به مایعی که توش میریزیم وقت میبره تا خشک بشه.بعضیاشون 2 روزه بعضیاشون یه هفته یا بیشتر.و توی این مدت باید جایی باشه که روش گردو خاک  و پرزنشینه و گاهی پشت و روش کنید تا خوب خشک بشه.انشاله که لذت ببرید ازش.

/ 9 نظر / 37 بازدید
فاطمه

سلام به نظر مياد خوشمزه باشه

anahita

سلام مری جون جونم خوبی.طعم این قندو خیلی خیلی دوس داشتم و خوشم امد.اما کاش میشد دونه های قندش یه کوچولو ریزتر باشه.به نظرشما میشه؟بوس بوس

رویا

عالیه

shila

salam meri jon . mamnon, ye soal ba shekare sayide shode nemise dorost kard???

الهام

سلام گلم خوبی سال نو مبارک ببخش مری جان دستورش رو نذاشتی یا من نمیتونم ببینم میشه راهنماییم کنی خانومی

الهام

سلام مری جان دستت درد نکنه عزیز دلم خیلی لطف کردی[ماچ]

لیدی الهام

واااااااااااای اینها چقدر شیک و خوشگلند. دست گلتون درد نکنه عزیزم. ممنون از این آموزش خوبتون.

َشف

احتمالا خیلی از خودت راضی هستی کل وبت که از روی دست بقیه برداشته شده واسه چی این قدر از خود راضی هستی تو

bahar

سلام نمیشه برای خشک کردن از فر سبک استفاده کرد یعنی حرارت کم با زمان زیاد