طرز تهیه مارشمالو ی خانگی

مواد لازم :(هر پیمانه برابر با 200 سی سی می باشد)

ژله آلوئه ورا یا موز  : 1 بسته

شکر: 3 پیمانه

وانیل : نصف ق مرباخوری

آب لیمو : 2 ق سوپخوری

آب سرد نصف پیمانه

پودرژلاتین : 2 قاشق سوپخوری

آب جوش دو و نیم پیمانه

اگه دوست دارید مارشمالوتون سفید شه و بتونید واسه خمیر فوندانت مارشمالو رنگ آمیزی کنید از ژله آلوءورا و اگه دوست داشتید رنگی شه از ژله های پررنگ دیگه استفاده کنید.با ژله های کمرنگ سفید میشه.

خوب حالا طرز تهیه:

اول ژله آلوئه ورا رو با یک پیمانه آبجوش حل می کنیم.سپس روی بخار کتری میذار یم.بعد پودر ژلاتین رابا نصف پیمانه آب سرد مخلوط میکنیم و روی کتری میذاریم تا ژلاتین حل شه(میتونیم به جای کتری از روش بن ماری استفاده کنیم یعنی ظرف آب سرد+ژلاتین رو بذاریم توی یه ظرف دیگه که توش آب جوش باشه با شعله کم داغ نگهش داریم). یک و نیم پیمانه آب و شکرمون رو داخل قابلمه  ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا  شکر کاملا حل شه . بخاطر غلظت بالای شکر نیاز ممکنه به یکی دوبار همزدن با قاشق نیاز باشه. محلول ژلاتین و ژله آلوئه ورا را در محلول آب و شکر بریزید و 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشه . بعد از 20 دقیقه شعله گاز رو خاموش کرده و فرصت می دیم تا ولرم بشه .حال نکته مهم : حجم موادمون قراره بهد از همزدن 3 تا 4 برابر شه پ بریزید تو یه کاسه بزرگ و با دور تند همزن هم بزنید.اول اینجوری شفاف و زلاله

 اما کم کم سفید میشه و حجمش هی بیشتر میشه و پف میکنه.

همزدن مارشمالو تقریبا" 30-20 دقیقه طول میکشه پس خسته نشید.

نکته : هروقت  مارشمالو در پره های همزن به این حالت شد یعنی کم کم مارشمالو داره آماده میشه .بعد از این مرحله تقریبا 5 دقیقه هم بزنید .

 بعد از شکل گرفتن مارشمالو وانیل و آبلیمو رو اضافه می کنیم .

بعد داخل قالب فویل بکشید .حالا با روغن مایع فویل رو چرب کنید ، فقط در حدیکه فویل چرب بشه .

* نکته : اگه بعنوان شیرینی یا دسردوست دارید استفاده کنید اینجای کار می تونید از مغزهای آجیل بصورت پودر شده یا پودر نارگیل که کمی تفت داده شده برای کف قالب استفاده کنید . مارشمالو رو در قالب بریزید .قالبی انتخاب کنید که در نهایت ضخامت اون حدود 2 سانتیمتر باشه .بعد2-1 ساعت تو یخچال بذارین تا حسابی خودشو بگیره.

بعد مارشمالو رو با همون فویل از قالب در بیاورید و روی سطحی که بمقدار خیلی کم چرب کرده ایم برگردونید و با قالب شیرینی که چرب کردید قالب بزنید.من نزدم چون همه مارشمالومو خمیر فوندانت درست کردم برای تزیین کیک.  مارشمالو رو می تونید بمدت 1 ماه در یخچال نگهدارید.

دستور از بهار مبینی عزیز (بهار سایت)

/ 24 نظر / 68 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مينا

سلام.... اميدوارم خوب باشيد... اين اولين باره كه من صفحه شما رو كشف كردم... يه سوالي داشتم درباره اين پست.... من مارشمالو درست كردم ولي اصلاً توش ژلاتين آله ورا يا ... نريختم.... بدون اون هم ميشه واسه فوندانت استفادش كرد؟ زود ول نمي شه؟ من واسه يه كيك حجمي ايستاده مي خوام ازش استفاده كنم.... يه سوال ديگه هم دارم اونم اين كه اگه بخوام شكلاتيش كنم كي و چه مقدار شكلات و يا كاكائم لازم داره... از لطفتون و آموزشاي خوبتون ممنونم... يه

سمر

سلام پس میشه شکرشو کم کرد ؟

سمر

سلام پش هیچ راهی نداره؟

Nonon

سلام خسته نباشید عالی بود می خواستم بپرسم میشه بگین چه جوری فوندانت کیک درست می کنین ممنون میشم .... میزارین ماشملو سفت بشه یا نه

ستی

ممنونم عالی بود!!! ببخشید شما اجازه می دید که از دستورات توی سایت شما استفاده کنم و خودم یه وبلاگ بسازم؟ آخه خیلی دوست دارم که یه وبلاگ برای تهیه ی مارشملو داشته باشم!!!!!?!?!? خواهش می کنم؟!؟!!؟

[وحشتناک][تلفن][هیپنوتیزم][خمیازه][سبز][فرشته][شیطان][تعجب][سوال][لبخند][عجله]

[خوشمزه]

عاطفه

سلام. خسته نباشید. مرسی از دستور خوبتون. من با روش شما مارشمالو رست کردم. خیلی خوب شد. اما فکر کنم یه مقداری آبلیموشو زیاد ریختم که کمی حالت ترش پیدا کرده. اما واقعا خوشمزه شده. حالا برای هفته دیگه که تولد برادر زادم هست میخوام کیک فوندانت درست کنم با همین مارشمالو. امیدوارم خوب بشه. درست کردم میام بتون خبر میدم [راک][قلب]

عاطفه

سلام دوباره. من با مارشمالویی که درست کردم سعی کردم ژله رولی درست کنم. اما اصلا روی سطح ژله باقی نمیموند و کامل به خورد ژله میرفت[ناراحت][ناراحت][ناراحت] البته مارمالوم خیلی پفکی و نرم شده. و زود هم تو هوای آزاد شرو به نرمتر شدن میکنه. میشه راهنماییم کنید که درست عمل کردم یا نه؟؟ مارشمالو باید سفت تر باشه؟ ....

صفی

من درس کردم مزخرف شد خیلی شیرین و نرم که تو هوای آزاد وا میرفت اول دیدم به نظرم خوب اومد ولی وقتی درست کردم دیگه از اسمشم بدم اومد خیلی بد شد خیلی میشه شکر را حذف کنیم، شرینیه ژله باشه فقط؟ ممنون