کاسترد

طرز تهیه :

اول از همه بگم که حتماَ اندازه مصرفتون درست کنید اگه اضافه بیاد بذارید تو یخچال آب میندازه و خیلی بد میشه.بعد اگه میخواید غالبی باشه با این مقدار مواد درست کنید:

مواد لازم برای کاسترد قالبی برای 2نفر :

شیر سرد : یک لیوان

پودر کاسترد: 2 قاشق غذاخوری

شکر: یک و نیم تا 2 قاشق غذاخوری

اول از همه شکر و پودر کاسترد رو با هم قاطی میکنیم و با شیرسرد هم میزنیم تا کامل مخلوط شه

بعد میذاریم روی حرارت متوسط دائم هم میزنیم.مثل فرنی میمونه خیلی زود خودشو میگیره اگه خوب هم نزنیم بافتش گلوله ای و بد میشه و ته میگیره.خلاصه دائم هم میزنیم تا غلیظ شه.

وقتی سرد میشه خیلی غلیظ تر و سفت تر میشه .پس تا جایی هم میزنیم که دیگه حس میکنیم ثابت شده و غلیظترنمیشه.از روی حرارت برمیداریم توی قالبی که خیلی کم چربش کردیم میریزیم و وقتی سرد شد میذاریم توی یخچال 2-3 ساعت تا خنک و سفت شه بعد همونطورکه تو عکس میبینیدبه راحتی از قالب درمیاد.

اگه دوست دارید شلتر باشه و دیگه تو قالب نریزید به جای 2 قاشق غذاخوری یک الی یک و  نیم قاشق غذاخوری بریزید.من با بیسکوییت زده شده با کره لایه لایه ریختم توی کاسه کوچیک و نمیدونم چرا فقط از روش عکس انداختم عکس ظرفش نیست خودتون بی زحمت تصور کنیدنیشخند

/ 8 نظر / 104 بازدید
cookbaker

توی ذهن من که لایه های بیسکوییت و کاسترد خیلی قشنگ شد. [چشمک] خیلی خوبه. این قالب سبزه هم بامزه است.

نیکی

سلام گلی خانم به به چقدر اشتها برانگیز ببین تصورش دهنم آب انداخت[شوخی][ماچ]

خانم مارپل

سلام عزیزم ممنون ازحضورتون باباشماکه خودتون استادید مابه گرد شماهم نمیرسیم تازه بچه شاگردیم وبلاگ شما هم عالیه واقعا خسته نباشید ازآشناییتون خوشحال شدم موفق باشید...[قلب]

بانوی آشپزخانه

وای عزیزم چه آشپزخونه خوشمزه ای داری! سر فرصت میام خیلی کار دارم اینجا[خوشمزه][قلب][نیشخند]

حمیده

سلام مری جون چه خبرای چه کردی خانوم.به ما هم یه سری بزن مارو فراموش کردیا.کلی اپیدم

سرآشپز صورتی

وای منو همسری هر روز هم از این خوشمزها بخوریم کممونه من هر دو نوعش رو دوست دارم ....من که تصوراتم قویه مری جون غصه نخور من دارم لایهای بیسکوییتی رو میبینم وبا اجازت یگ گاز گنده هم زدم [قلب]

آناهیتا

سلام مری جون چطوری؟ ظاهرش که خیلی خوشمزست.قصد دارم درستش کنم. فقط چونکه حوصله و وقت جست وجو ندارم لطفا بگو از کجا پودر کاسترد خریدی؟آدرس دقیق بده مرسی بوس بوس راستی بالاخره و با اصرار اطرافیان به خصوص همسر جان وبلاگ آشپزیم افتتاح شد . htt.p://matbakh-ana.blogsky.com

آذینه دخت

سلام کد بانوی غزیزم من شما رو مدتها قبل لینک کرده بودم چون از وبلاگتون خیلی استفاده کردم و به نظرم مطالبتون عالی بود و میخواستم هر وقت که دوست داشتم یه طعم جدید رو امتحان کنم به راحتی بتونم بیام بهتون سر بزنم و یه دستور جدید رو یاد بگیرم ممنونم که بهم سر زدید و بازم ممنونم که افتخار دادید و من رو لینک کرید