تارتلت اسفناج و پنیر

مواد لازم برای پیش غذای 10 نفر یا غذای 4 نفر:

آرد: به میزان لازم

آب گرم : یک دوم لیوان

شیر: یک دوم لیوان

روغن مایع: یک دوم لیوان

پودرخمیرمایه : یک قاشق غذاخوری

نمک: یک دوم قاشق چایخوری

شکر: یک  قاشق چایخوری

اسفناج پخته : 400گرم

پنیر سفید : 300 الی 400  گرم

زرده تخم مرغ : ۱ عدد

خوب اول از همه پودرخمیرمایه و آب گرم وشکر و باهم مخلوط کنید تا کاملا حل شه بذارید کنار تا اکتیو شه حواستون باشه که سر نره.تو این فاصله  شیر و رو غن و نمک رو تو ی کاسه ای مخلوط کنید بعد خمیرمایه ای که تا سر لیوانتون پف کرده رو بریزید توی کاسه و بعد آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر فوق العاده نرمی به دست بیاد.این خمیر خیلی خیلی لطیفه و با اینکه نرمه اما به دست نمیچسبه .آردش رو زیاد نریزید که سفت شه.بعد یه مشما بندازید روش بپیچیدتو سفره و پتو بذارید جای گرم و نرم استراحت کنه تاحجمش دوبرابر شه حدود نیم ساعت.بعد قالبتونو با رو غن مایع چرب کنید و حدود یک سانت بازکنید توش و مواد رو بریزید و دوباره برای روش یه خمیر دیگه باز کنید که نازکتراززیریه باشه و از اطراف محکم کنیدتامنظم باشه شکلش بعد زرده تخم مرغ رو با یک قاشق چایخوری روغن مایع هم بزنید و رو ی تارتهاتون بمالید و بذارید توی فری که از یک ربع پیش با دمای 190 درجه داغ شده و بذارید بمونه تاکاملا روش قهوه ای کمرنگ خوشرنگ بشه .مواظب باشید کفش نسوزه.نوش جون

/ 12 نظر / 11 بازدید
نمایش نظرات قبلی
anahita

سلام مری جون خوبی عزیزم. خیلی خیلی خوشگلند دلم خواست.فکر میکنم خیلی خوشمزه باشه. بوس بوس

سیمرغ1

سلام عزیزم به نظر خوشمزه میاد دست گلت درد نکنه خانومی میشه اندازه آردروتقریبی بگی میترسم خراب کنم مرسی

anahita

سلام عزیزم. از این رسپی خیلی خوشم امد و خیلی هم خوشمزه بوووود.اما منو که میدونی چه مدلی هستم دوست دارم همه چی به قول معمارها پر ملااااات باشه. حالا یه زحمت برات دارم لطفا غذاها و شیرینی هایی که تو قالب پخته میشند عکس قالبهاشونو برامون بزار. مرسی از لطفت

عاطفه معروف به نارگیل

سلام عزیزم ممنون از دستورات خوبت. فقط نگفتی اسفناج و پنیرش رو چیکار کنم و چجوری آمادش کنم

عاطفه معروف به نارگیل

خانم میشه این پای رو توی قالب بزرگ و 1تیکه درست کرد؟ مثل پای سیب

عاطفه معروف به نارگیل

مرسی خانم هنرمند امیدوارم هیچوقت وبلاگ خوبت رو ترک نکنی و روز بروز کامل ترش کنی من که معتادش شدم. ممنون از همه چی.

ثنا

دستت گلت درد نکنه به نظرتون میشه این غذا رو تولیست رزیم هم نوشت .ممنون میشم اگه از غذاهای گیاهی بیشتر ی استفاده کنید طرز درست کردنشونا یادم بدین موفق باشین خانم

نادیا

لطفا طرز تهیه تارتلت اسفناج و پنیر را برایم ایمیل کنید متشکرم

مریم

ممنون‌خیلی‌خوب‌بود‌مخصوصا‌که‌اندازه‌ها‌را‌به‌پیمانه‌نوشته‌بودید‌باز‌هم‌ممنون