همبرگر مری

موادلازم برای  4 تا همبرگر:

گوشت چرخ کرده :  450 گرم

پیاز : یک پیاز بزرگ

سماغ : یک قاشق غذاخوری سرصاف

نمک و فلفل : به میزان لازم

گوشت چرخ کردتون اگه گوساله باشه خوشمزه تره. یا فوق فوقش یه کوچولو چربی داشته باشه. موادتونو خوب خوب ترکیب کنید یه ربع استراحت بدید تا مواد به خورد هم بره.بعد به 4 تا گلوله تقسیم و هر گلوله رو وسط دو لایه مشما فریزری که یا با آب خیس شده یا باروغن چرب کردید بذارید و با دست به اندازه نون همبرگری باز کنید (مثل عکس)و با همون مشما طوری که دستتون زیر گوشته اضافه مشمارو بادست دیگه نگه دارید که تو روغن تابه نیفته  همبرگرو تو روغن داغ سرخ کنید و سس سفید و گوجه فرنگی و چیزای دیگه رو بچینید و یه گاز گنده بزنید و نوش جونتون.

/ 5 نظر / 24 بازدید
سیاوش

سلام وبلاگ جالبی دارید. ممنون میشم به ما هم سری بزنید.

محسن

مری خانم یه سر به سایت ما بزن و مطلب سوپ رو دوباره نگاه بنداز

فاطمه

بهههههههههههه بهههههههههههههه چ چیزای خوجمزه ای... آقاااااااااااااااااا همشو دلم خواست

maedeh

وای چه همبرگر های خوشمزه ای فقط توش جی چاشنی همبرگر و کتلت الیت خالیه

موسوي

عاليه اصلا همه دستورات عالين