کیک شکلاتی با خامه پنیری

مواد لازم:

کیک شکلاتی بدون تخم مرغ: یک عدد (رسپی این کیک درپست های قبلی نوشته شده)

خامه صبحانه 200 میلی لیتری (ازون پاکت صورتیا): 1 عدد

پنیر لبنه : 1 عدد

اول از همه بگم اگه کم خامه دوست دارید یه خامه و یه پنیر کافیه امااگه دوست دارید نرم تر و خوشمزه تر باشه 2 تا خامه و 2 تا پنیر بنه نیازه.من یدونه ریختم تو عکس معلومه کم شده.

طرزتهیه:

کیک رو میپزیم تا سرد شه .دورتادور پاکت خامه رو میبریم و خامه رو درسته مستطیلی درمیاریم و میریزیم توی یه کاسه بزرگ بعد حدود یک چهرم لیوان بهش شکر اضافه میکنیم و با چنگال فقط در حد مخلوط شد هم میزنیم بعد میزاریم تو فریزر هر 10 مین  همش میزنیم تا همه جاش بلوری  شه و یخ بزنه.بعد با همزن اونقدر هم میزنیم تا فرم بگیره بعد پنیرو بهش اضافه میکنیم با همزن میزنیم تا کامل مخلوط شه میچشیم اگه شکرش کم بود یه کم شکراضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.و بعد لایه های کیکمون رو یا شیر کاکائوی خیلی خیلی غلیظ و کم شکر تر میکنیم و لایه لایه ازین خامه میریزیم . و نوش جون

 

 

/ 4 نظر / 69 بازدید
دختر مشرقی

سلام مری عزیز وایییییی چقدر خوشمزه است و راحت حتما امتحانش میکنم و خبرت میکنم[نیشخند][گل][قلب]

حمیده

به به چه کردی خانومی.دهنم اب افتاد خیلی وقته کیک درستو حسابی نخوردم.بیا اپم.[زبان][قلب][نیشخند]

طراحی سایت

من خیلی علاقه دارم ب شیرینی دست شما درد نکنه. [بغل] ب سایت ماهم سر بزنید حتما مرسی. [لبخند]

صفورا

سلام عزیزم خیلی ممنونم از سایت خوبت واااااااقعا استفاده برم تک تک مطالبش و یادداشت کردم که درست کنم فقط یه سوال داشتم گفتین خامه صبحانه استفاده کنیم اما خامه معمولی که واسه صبحانه استفاده میشه تقریبا مایع هستشو حتی دورش و ببریم نمیتونیم درسته در بیاریم :) وسوال بعدی اینکه واسه سوپ شیر و کیک و....کلا غذاها منظور از خامه همین خامه معمولیه صبحانه اس؟ ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدبن