پای خرما

طرز تهیه:

خمیر پای سیب رو خیلی با دقت درست کنید .به 2 قسمت تقسیم کنید .یک قسمت رو با وردنه باز کنید و تو قالب چرب شده بندازید بعد هسته خرماهامون رو درمیاریم.من از خرمای بوشهری که توی بسته های 3 کیلوییه که چسبیدن به هم استفاده کردم و نتیجش عالی بود.خرماهارو که هستشو دراوردیم با دست یا گوشتکوب یه کم له میکنیم که صاف بشه.مثل عکس زیر

بعد یه قاشق مرباخوری پر دارچین مپاشیم روی خرماها .حالا بیزحمت فر رو روشن کنید با دمای 180 درجه داغ شه. بعد قسمت دوم خمیر رو با وردنه پهن میکنیم بعد بسته به اندازه ی قالبمون به شکل نواری میبریم من قالبم بزرگ بود خمیرم رو 2 برابر کردم و نوارهای تقریباَ 3 سانتی بریدم .تو قالب کوچیکتر 2 سانت یا یه کم کمتر ببرید.بعد مثل عکس زیر نواراتون رو بذارید رو خرماها و اضافه خمیر رو واسه تزیینش یا جاهایی که خمیر زیاد کشیده شده و داره پاره میشه اتفاده میکنیم.من قالب گل زدم چیدم روش.

بعدم همونجوری که تو عکس بالا معلومه یک زرده تخم مرغ رو با یک قاشق روغن مایع و یک قاشق ماست با 2 قاشق شیر هم بزنیدو با قلمو یا پشت قاشق بمالید روی خمیر بعد بذارید توی فر 180 درجه که یک ربع پیش روشن کردید داغ شده بمونه تا روش کاملاَطلایی شه.نوش جون.

/ 10 نظر / 40 بازدید
شیما

سلام عزیز ممنون .ببخشید چند وقت بود نبودم .شمام هم لینک شدید . حتما غذاهای خوشمزن رو هم درست میکنم[ماچ]

maryam

سلام مریم خانوم. خسته نباشید ازین همه ابتکار. وقتی این همه غذای خوشمزه رو دیدم گفتم خوش به حال اون کسی که این غذاها رو میخوره و ممنون بابت تیرامیسو و کیکی بستنی ها که حتما دراینده به درد بنده میخوره!!! من در زمینه ی تزیین حنای شب حنابندان در خدمت شما و دوستانتون هستم. ارادتمند :خانوم گل

شکوفه

دستت درد نکنه فکر کنم واسه مهمونی های ماه رمضون عالییییی باشه [ماچ]

shiva

سلام آبجی یک سوال پای خرمابونمیده؟[خنده]وای دلم ناگت خواست البته حلواتونم دل منو که برد بقیرونمیدونم آپم گلم

shiva

باشه آبجی حتمابذار.هه حالا خوبه متوجه شده.بگو پاشو بشوره خوب.راستی بابت تعریفت ازداداشم واقعاممنونم گلم[ماچ]

مهلا

سلام خوبید؟چه خبرا؟وقت داری سری ازمن بزن

sevda

من تنهام ودلم برات تنگ شده خداحافظ،خداحافظ،هیچ وقت نگو خداحافظ اگرچه نمیتونم تورو در آغوش بگیرم من بهت احتیاج دارم،ولی هیچی نمیتونم بگم من تورو میخوام حتی اگه این فقط یه آرزو باشه یه آرزو سلام وای چه خوشمزه کلی لایک داره اگه با تبادل لینک موافق بودی خبرم کن