سوپ جو با ورمیشل

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر:

پرک جو: یک فنجون پر

مرغ یا قلم یا گوشت قرمز:یک تکه کوچک برای  مزه دارشدن آب  سوپ(من ازبال و گردن و کمر مرغ یا استخوان های ماهیچه بدون چربی استفاده میکنم)

پیاز:یک عدد کوچیک (خیلی کوچولونباشه)

هویج نگینی خردشده ریز: یک عدد متوسط

سبزی سوپ :به میزان لازم

روغن : یک سوم فنجان

رب گوجه فرنگی:2 قاشق پر ( کم و زیادش به سلیقه خودتون بستگی داره)

رشته سوپی(کوتاه یابلند):به میزان دلخواه

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :به میزان لازم (کم نریزید که سوپتون بیحال شهلبخند)

طرز پخت:اول پیازو ریز ریز خرد کنید بعدبا روغن تفت بدید وقتی طلایی شد مرغ یا گوشت روبهش اضافه و زردچوبه و فلفلش رو اضافه و خوب تفت بدید تاخوشبوشه بعد رب رو اضافه و تفت بدید تا رب خوب با روغن و زردچوبه خوش رنگ بشه بعد آب سرد رو به میزان کافی بهش اضافه کنیدو بعد پرک شسته شده و هویج رو اضافه و بذارید آروم جوش بعد باکنترل دائم آب و هرازگاهی هم زدن مواظبش باشید بعد از حدود 2-3 ساعت وقتی خوب لعاب انداخت و به قول معروف آب و دونش جدانبود و به خورد هم رفت رشته سوپی(ورمیشل) و 5 دقیقه دیگه سبزی شو اضافه و هروقت احساس کردید خوب غلیظه و رشته و سبزیش پخته خاموش کنیدو نوش جون کنید.به نظر من سبزیشوزیاد نپزید تا عطرو طعم بیشتری داشته باشه.

نکته: اگه ازقلم و گوشت قرمز استفاده کردید تامرحله اضافه آب پیش بریدو با شعله کم اجازه بدید مزه بندازه به آب اما پرک و هویجشو بعداز اینکه تقریبا پخت اضافه کنید که تا گوشتتون میپزه دیگه خیلی له نشه.مرسی که تاآخرش خوندی دوست خوبملبخند

/ 5 نظر / 66 بازدید
پری ناز

سلام عزیزم مرسی از لطفت من خودم این سوپو خیلی درس میکنم مرسی گلم

شوکا

سلام امروز غذاچی داریم خانم ؟ [گل] من اون نرمکا را خیلی دوست داشتم اما هیچ وقت فکر نمیکردم انقدر راحت درست بشن + مطالب من همه از خودم هستن ممنون از مهر مانای شما

a,;h

نه عزیزم شوکا اسم من است وهایکو به نوشته های من میگویند فارسی آن میشود طرح یه چیزی ت, مایه های شهر سپید که خیلی مختصر است

سلام من الان دستورتو دیدم فردا مهمون دارم میخوام درست کنم

هانیه جون بسیار عالی توضیح میدی.ای کاش ی کتاب آشپزی مینوشتی تا همیشه بهش مراجعه کنم.