کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

موادلازم:

آرد صرفه : 3 لیوان

شکر: 2 لیوان  (میتونید یک لیوان و نیم بریزید)

پودرکاکائو: نصف لیوان

جوش شیرین : 2  قاشق چایخوری

نمک : یک قاشق چایخوری

آب گرم :2 لیوان

روغن مایع : سه چهارم لیوان

سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری (من سفید نداشتم سرکه معمولی ریختم خیلی خوب شد)

نسکافه: یک قاشق غذاخوری

وانیل : یک قاشق چایخوری

اول فررو رو درجه 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار میدیم تا داغ شه.تو ی یه کاسه آرد +شکر+کاکائو+جوش شیرین + نمک رو جوری مخلوط میکنیم که هوا بره توش.میتونید الکش کنید .من با همزن دستی هم زدم.

تو یه کاسه دیگه هم آب + روغن + سرکه+نسکافه+وانیل رو هم میزنیم

و به مواد خشکمون اضافه میکنیم و فقط در حدی هم میزنیم که مخلوط شه.

خیلی خیلی خیلی کم هم بزنید برای همینه که نمیشه از همزن برقی استفاده کرد چون حبابای خوشگلش اگه زیاد هم بخوره ازبین میره .این حبابها در اثر واکنش جوش شیرین و سرکه در محیط گرمی که با آب گرم ایجاد شده به وجود میان.دیدید بلدم مژهخوب حالا خیلی خیلی خیلی سریع مایع رو توی قالبی که از قبل چرب کردید بریزید و خیلی سریع بذارید تو فر داغ.چون این واکنشها و حبابها باید تو فر داغ انجام شه که کیک خوب پف کنه اگه لفتش بدید به بافت  عالی این کیک نمیرسید. من از قالب کمربندی استفاده کردم و کاغذ روغنی ننداختم.این کیک از قالبهای طرحدار بیرون نمیاد فقط از قالبهایی که کفشون صافه بیرون میاد .و اگه کمربندی نباشن حتما باید کاغذ روغنی بندازید مگراینکه قالبتون کاغذی و یکبارمصرف باشه.زمان پخت این کیک 30 دقیقه الی 40 دقیقه هست.از 30 دقیقه که گذشت شماتست کنید و اگه تستر تمیز بیرون اومد بردارید.کیک منم 30 دقیقه ای کامل پخته بود. نوش جونتون دوستای مهربون.

اینم عکس این کیک بعد از پخت

اینم توی این کیک خوشمزه

 رسپی از شف  طیبه گلم

 

/ 11 نظر / 105 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ساقی

جالب بود باید امتحان کنم[مغرور]

ساناز

عزیزم وب جالبی داری شمارو با کمال میل لینک کردم

شيرينكده

سلام مري جون مرسي كه به من سر زديد وبلاگ خيلي خوبي داريد از كارات لذت بردم تولدتون با تاخير مبارك عزيزم من شما رو لينك كردم

نگین

سلام ،منظور از ارد صرفه چیه ؟

پریماه

وااااااااااااااااااااااااااااای چه خوش مزه[زبان][زبان][زبان]

سحر

سلام من این کیکو درست کردم عالیییییییی بود.تو قابلمه تفلون درست کردم تو فر کمی هم کف ظرف چرب کردم اصلا نچسبید. مرسیییییی

ستوده

سلام مری عزیز من این کیکو درست کردم عالی شد . فقط میخواستم بپرسم میشه پودر کاکایوی اون رو حذف کرد؟ اگه میشه این رسپی دیگه چه تغییری میکنه؟

مینا

سلام عزیزم ممنون ازت خیلی خوشمزه بود چون من تخم مرغ دوست ندارم فقط یه لطفی میکنی بگی روی کیک رو چجوری این مدلی تزئین کردی

عسل

سلام..ببخشید یه سوال....شما کیکاتون رو چجوری درست میکنید که حالت خمیری نمیشه و پوک میشه من هرکاری میکنم وسط کیکم خمیری و فشرده میشه[ناراحت]