حلوای خرما

مواد لازم :

روغن مایع یا کره :به میزان لازم

خرما :یک لیوان

آرد :2 برابر حجم خرما

گلاب :3 ق غ

دارچین : یک قاشق چایخوری

اگه خرمامون مضافتی بود باید پوست بکنیم.اما اگه ازون بوشهریا که کارتنیه و چسبیدن به هم بود فقط هسته رو درمیاریم و نیاز نیست پوست کنیم.

اول از همه آرد و روغن رو تفت میدیم و هر چقدر که آرد و روغنمون شده نصفش خرما لازم داریم. روغن باید به اندازه ای باشه که اگه با کفگیر ته ظرفمون خط بندازیم آرد و روغن زود اون شیارو پر کنه. هروقت خوب آردمون سرخ شد گلاب و دارچین رو روی خرما میریزیم و بعد به آردمون اضافه میکنیم و تند هم میزنیم که خرما به خرد آرد بره.و با کفگیر خرماهارو فشار میدیم که خوب له بشه و حسابی به خرد آرد بره. نوش جون

/ 9 نظر / 21 بازدید
شکوفه

وای چه هوس انگیزه [نیشخند] مرسی بابت دستورای فوق العادت غلظتش از حلوا بیشتره؟ یعنی میشه راحت قالب زد؟ یا تو به سختی قالب زدی؟ زودی جوابمو بده میخوام فردا خیرات بدم [لبخند]

شکوفه

مرسی که با حوصله جوابم رو دادی دوست جونم [ماچ] از اون قالب فشاری ها دارم ولی متاسفانه روش نوشته i love you فکر کنم باید بی خیال قالب زدن بشم [ناراحت]

لیدی الهام

در یک کلام محشرند. یعنی دلم میخواد برای تک به تک پستهاتون نظر بگذارم. قربون دستتون. عالی هستند. ممنون از این آموزشهای خوب و عالی.

هلن

خیلی جالبه مری جون . رفتم که درستش کنم. منم یه وبلاگ آشپزی دارم و خوشحال میشم بهم سر بزنی و اگه مایل بودی تبادل لینک داشته باشیم

مریم

خیلی حلوای خوشرنگ و زیبائی شده . معلومه که خوشمزه است .

مهتاج

سلام وبلاگتون عالیه مرسی خوشحال میشم باهم تبادل لینک داشته باشیم