توپک خرما

موادلازم:

خرما : به میزان لازم

روغن زیتون یا کره :کمی

پودر نارگیل : به میزان لازم

گردو یا خلال بادام  :در صورت تمایل کمی

طرزتهیه:

اول از همه هسته های خرماهامونو جدا میکنیم .اگه خرمای مضافتی بود پوستشم باید جداکنیم.اما اگه خرمای بوشهر ازونایی که تو کارتن چسبیدن به هم داشتیم دیگه نیاز نیست پوست کنیم.من بوشهری داشتم که خیلی خوشمزه تره.بعد با چند قاشق روغن زیتون با شعله ملایم تفتش میدیم.این کار باعث میشه که نرم بشه و راحت با پشت قاشق له بشه.حالا هرچی که دوست داشتید پودر نارگیل یا گردو یا بادوم بهش اضافه کنید.یه کم واستید سرد بشه بعد توپک درست کنید و توی پودر نارگیل بغلطونید.نوش جونتون

/ 5 نظر / 11 بازدید
mamaneashpaz

سلام مری جون لفطا طرز تهیه این برگا رو بذار گیگه .[زودباش][بغل]

مریم

lمری جون شکلات آب شده رو پهن کردی بعد برگو گذاشتی رو شکلات [سوال][چشمک]

مریم

آهان[خرخون] یا اینکه خمیر شککلاتی درست کردی بعد برگو روش گذاشتی

مسی

سلام مری جووونم عالی بود[گل]

نادیا

سلام من هم درست کردم محشر شده البته مدل من اینجوریه بیسکویت مادر هم اضافه کردم تفت ندادم تمام مواد رو ریختم چرخ گوشت سریع و راحت چند تا رو با پودر نارگیل چند تا رو هم بتو کنجد غلتوندم