شیربرنج

موادلازم برای 4 نفر:

برنج : یک پیمونه پلوپز سرخالی

شیر: یک لیتر

پودر زنجبیل: یک قاشق مرباخوری

گلاب: نصف استکان (اگر گلاب دوآتیشه بودو تند بود 2 قاشق غذاخوری )

شیره : به میزان لازم

برنجو میشوریم  و بدون اینکه باآب خیس بذاریم با شیر میذاریم روی گاز و با شعله ملایم بهش 2 ساعت وقت میدیم که کاملا بپزه و له بشه و حسابی غلیظ شه و تو این مدت زود زود هم میزنیم تا ته نگیره .در آخر پودر زنجبیل رو با 2 -3 قاشق آب باز میکنیم و بهش اضافه میکنیم چون اگه پودرو مستقیم بریزیم ممکنه پسته پسته بشه.بعد گلاب رو اضافه و خاموش کنیدو تا داغه تو ظرفای موردنظربریزید تاخودشو بگیره و بعد بذارید تو یخچال تا حسابی خنک شه و بعد با شیره نوش جون کنید.

/ 3 نظر / 23 بازدید
شوکا

سلام وای چه جالب چون من امشب دقیقا شیر برنج وشیره خوردم ! حالا اومدم وبت دیدم کاش همه غذااتو میخوردم + اسم واقعی من ساغر است . تازه وب مینویسم اونم به خاطر تنهایی و حس خوبی که داره

محب ولایت

بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم سلام علیکم ┐─────────────────────────────────────────────────────┌ رسول الله صلی الله علیه و آله فرمودند: دانش امانت خدا روی زمين است و دانشمندان امانتداران اويند، هر كس دانش خود را به كار بندد حق امانت او را ادا كرده است. ┘─────────────────────────────────────────────────────└

فاطمه

سلام به به تمام غذاهات عالین کیف کردم که انقدر هنرمندی اگه موافق تبادل لینکی بهم خبر بده [گل]